Royal Martin#039;s Apartment, 1 apartman 6 férőhely

A Royal Martins Apartman Keszthelyen egyedülállóan, közvetlenül a Balaton-parton található az új építésű Royal Homes társasház második emeletén. Az épület kivételes lokációjának köszönhetően, a Balaton-part adta összes lehetőség karnyújtásnyira elérhető. Az apartman körpanorámás, a szobákból és az erkélyről a keszthelyi öböl a Balaton mindkét partjával és hatalmas víztükrével feledhetetlen látványt nyújt.

A legfelső szinten napozóterasz áll a vendégek rendelkezésére. A Royal Martins Apartman teljesen felszerelt és akár 6 fő részére biztosít igényes elhelyezést. A stílusos megjelenésű luxus apartman remek választás családos vendégeinknek vagy baráti társaságoknak. Mindkét hálószobából franciaágyon élvezhetik a napfelkeltét és naplementét.

A ízléses nappaliban a kanapé szintén kényelmes ággyá alakítható. Modern, teljesen felszerelt amerikai stílusú konyha és étkező várja a vendégeit. A nappaliból kilépve a balatoni panorámás erkély igazán remek helyszíne nyári estéknek. Az esztétikus fürdőszoba zuhanyzóval rendelkezik.

Az apartman klimatizált, parkolás az épület előtt zárt udvarban számozott parkolóhelyen megoldott. A Balaton minden évszakban kellemes kikapcsolódást nyújt. A Balaton parti történelmi város visszarepít mindenkit a múltba. A gótikus templom és romkert, az ország legszebb barokk kastélya, a Festetics kastély, Balaton-, Baba-, Georgikon, Marcipán, Vadász múzeum pár kilométerre pedig a Bobo Fun Park fedett élménypark a hűvösebb napokon is tartalmas programot kínál.

Nyáron koncertek, nappali-éjszakai hajókirándulások, fesztiválok színesítik a választékot. Sportolók, túrázók, számára is kiváló választás, Országos Kéktúra útvonal a Keszthely- hegységben, 200 km-s Balatoni Bringakörút, triatlon és futóversenyek, vitorlásverseny is vonzóvá teszi a várost.

A környék is bővelkedik látnivalókban: Sümegi-, Szigligeti vár, balatonedericsi Afrika Múzeum, Badacsony, Kis-Balaton, Zobori Élménypark és Termálfürdők: Hévíz Gyógytó / 6 km/, Kehidakustány, Zalakaros.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA24089006


előzőkövetkező