Firmamento Vendégház, 4 szoba 2 férőhely

Üdvözöljük önöket Magyarország egyik legszebb környékén, ahol megszállhat a Firmamento vendégházban.

A nyaralónk legfőbb jellemzői: Klímával felszerelt Ingyenes törölköző csomag 10 perc sétára a gyenesdiási strandtól [900 m] Roller bérlési lehetőség az egyszerű és gyors közlekedés érdekében Autó bérlésére is van lehetőség Ingyenesen használható wifi Saját, elkerített kert Saját, ingyenesen használható fedett autóbeálló Központi helyen található, mégis nyugalmas és csendes A környéken minden látnivaló könnyen elérhető Éttermek, büfék és szórakozási lehetőségek a közelben Budapestről közvetlen vonattal megközelíthető A Firmamento vendégház Gyenesdiás szívében helyezkedik el.

Aligha 900 m-re találjuk magunkat a legközelebbi strandtól, ami még egy meleg nyári napon is egy kellemes séta. Ha netán út közben mégis megszomjaznánk vagy megéheznénk, a Jaffa büfében meg tudunk állni, amely vacsorázni is tökéletesen alkalmas és ehhez az autót sem kell igénybe vennünk. 1500 m-es körzetben egyéb éttermeket találhatunk, többek között McDonald’s-t is.

Ha sajnos esős napra kerülne sor, akkor sincs ok pánikolni, mert eltudunk menni a közelben található moziba, múzeumba és stb. A környéken számos egyéb programon is részt tudunk venni a közeli strandokon és a városban. Amit mindenkinek ajánlanék, az a Keszthelyen fekvő Festetics kastély megtekintése.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA19004755


előzőkövetkező