Árnyas Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Az Árnyas Apartman 2023. május 20-án nyitotta meg kapuit, mint családi ház emeleti szintjén található önálló apartman, amely Keszthely központi részén, csendes, rendezett környéken található, a Balaton és a belváros közelében. A parkolás zárt udvarban lehetséges, 2 férőhely áll rendelkezésre, melyből 1 fedett.

Az apartmanban 2 hálószoba, nappali, teljesen felszerelt konyha, illetve terasz áll rendelkezésre. A fürdőszoba zuhanyzós, a wc külön helyiségben található. Az apartman klímával felszerelt. Az udvaron fedett kerti kiülő vehető igénybe, bográcsozási és grillezési lehetőség biztosított. Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, az IFA mértéke 650 Ft / fő / éjszaka.

Keszthelyen és környékén rengeteg a látnivaló, a kikapcsolódási és túrázási lehetőség. A Fő téren, a Balaton parton, valamint a kastély parkjában kulturális és gasztronómiai rendezvények, úgymint koncertek és színházi előadások, rendszeresen megrendezésre kerülnek. Bolt, gyógyszertár 100 m Balaton-part, strand, büfék 800 m.

Fő tér, sétáló utca 600 m. Festetics Kastély 700 m. Balatoni Múzeum 100 m. Legközelebbi étterem 400 m Vasútállomás, központi buszpályaudvar 600 m.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23060741


előzőkövetkező