Art Apartman, 3 apartman 10 férőhely

Az Art apartman a Balatontól 200 m-re, a városközpontól 400 m-re a Festetics kastélytól 600 m-re egy csendes kis zsákutcában található. A vasút illetve a buszmegálló 400 m-re van. a ház 2017-ben teljesen fel lett újítva . A földszinten egy négyszemélyes apartman lett kialakítva, tágas konyhával, saját fürdőszobával, WC-vel és terasszal.

Az apartmanháznak egy bejárata van, ezért a felső szintre közös folyosó és lépcső vezet. Aki a földszinti apartmant szeretné lefoglalni, kérem vegye ezt figyelembe. Az emeleten egy kétszemélyes apartman található, saját fürdőszobával, WC-vel, valamint egy 2 szobás apartman különálló fürdőszobával WC-vel a folyosón.

Ehhez az apartmanhoz tartozik erkély is. Az emeleten közös konyha van. Minden szobában síkképernyős TV található. A konyhák mikróval, kávéfőzővel, hűtővel, gáztűzhellyel felszereltek. Ingyenes WIFI és parkolás a ház előtt, foglalás nem szükséges. Kerékpárok tárolására zárt garázst biztosítunk.

Minden szobánk légkondival rendelkezik. Érkezés 14 órától 21 óráig. Távozás 10 óráig lehetséges. Kérném az érkezés várható időpontját előre jelezni, mert nem tartózkodunk a szálláshelyen. Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, amely 18 év felett 450 Ft/fő/éj. Fizetés készpénzben lehetséges, megérkezéskor.

Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA20011447


következő