Művész Apartman, 1 apartman 12 férőhely

Teljesen elkülönített szállás Keszthely szívében saját bejárattal és lépcsőházzal. Sétálóutca melletti - 50m. Múzeumokkal körülvett (Festetics Kastély, Babamúzeum, Panoptikum, Horror múzeum, Csigaparlament), közeli vásárlási és étkezési lehetőséggel, csendes helyen fekvő apartman-lakás kiadó.

Mivel a szállás a központban helyezkedik el, rengeteg szórakozási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére: bárok, kávézók, éttermek, színház, múzeumok, stb. Emellett a környéken számos kikapcsolódási, sportolási lehetőség van mint például: tenisz, lovaglás, horgászat, vadászat, kerékpárút a Balaton körül.

Balaton (800m), termál és élményfürdők a közelben: Hévízi tó (6 km) teljes körű Wellness szolgáltatással. Kehidakustány 14 km, Zalakaros 20 km, Zalaszentgrót 20 km. Ha beülne reggel egy kávéra, megnézné a múzeumokat, szórakozna a városközpontban, valamint Keszthely kulturális programjain részt venne, esetleg meglátogatná a közelben lévő hévízi tófürdőt, valamint a közeli strandon pihenne, szeretettel várja egy művészházaspár apartman lakása.

A szállás ideális párok, családok, baráti társaságok, kerékpártúrázók részére, akik szeretik a Balaton fővárosának barokk hangulatát. Kártyás fizetési lehetőség adott.

Ingyenes WIFI
1 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA20012414


előzőkövetkező