Lake Belvedere Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Keszthelyen a Lake Belvedere Apartman 30 méterre a Balatontól egész évben várja vendégeit. A 2 éve átadott új épületben barátságosan berendezett lakás, ideális párok, családok számára kikapcsolódásra, pihenésre. A három emeletes épület legfelső emeletén található lakáshoz lift visz fel.

Gyönyörű panoráma tárul elénk a teraszról. 2-4 személyes lakás minden korosztály számára ideális pihenést biztosít. Jól felszerelt konyha, 200 × 200-as franciaágy a hálóban, modern fürdőszoba, 2 TV, ingyenes wifi lehetőség a tetőteraszon szolár zuhany, napozóágy teszi még kellemesebbé a kikapcsolódást.

A parti sétány közvetlen a ház előtt, a bicikli út pedig a ház mögött halad. A városi, illetve a libás strand is 5 perces séta alatt elérhető. Az aktív pihenésre vágyók is megtalálják a számukra megfelelő kikapcsolódást. Kirándulási lehetőség a Keszthelyi hegységben biciklivel vagy gyalog.

akár a környékbeli kilátók felkeresése is remek program, ahonnan a fantasztikus kilátásban gyönyörködhetnek az ide látogatók. Hévíz 5 km-re található, mely méltán híres termálvize gyógyító hatásáról. Zalakaros, illetve Kehidakustány fél óra alatt megközelíthető autóval.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23063150


előzőkövetkező