Zia Apartman, 1 apartman 2 férőhely

MINŐSÍTETT SZÁLLÁSHELY. Ha eljössz Balatongyörökre, szerelembe fogsz esni. Vendégeink több, mint fele rendszeresen visszatér Györökre szezontól, időjárástól függetlenül. Az apartman a Borbála Apartmanház első emeletén található, nyugodt, csendes helyen, Balatongyörök legszebb utcájában, 5 perc járásnyira a strandtól, 7 perc járásnyira a vasútállomástól, kb. 50 m-re a kerékpár úttól és a csodálatos Soós- öböltől.

A kapun kilépve már az egyik túraútvonalon találhatjuk magunkat, ami a Szépkilátó felé vezet, amely a legszebb panorámát nyújtja a Balatonra. Kirándulási, túrázási lehetőségek a közelben: Szépkilátó, Bél-Mátyás kilátó, Batsányi kilátó, Badacsony, Szent-György hegy, Káli- medence, Keszthely, Szigliget.

Az apartman mindennel felszerelt, ide elég csak a személyes holmit hozni. Wifi, hűtő- fűtő légkondicionáló is van bent. A közeli központban megtalálható minden, amire szükség lehet: strand, bolt, éttermek, fagyizó, vizibicikli-SUP-kajak és kerékpár kölcsönzési lehetőség, kültéri edzési lehetőség, hajózási lehetőség, stb.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA21007252


előzőkövetkező