Royal Liberty Apartment, 1 apartman 6 férőhely

A Royal Liberty Apartman a közvetlenül a Balaton-parton található Royal Homes társasház igazi ékköve. Gondosan megtervezett enteriőr, ízléses megjelenés és lélegzetelállító panoráma jellemzi. A teljesen felszerelt első emeleti apartman minden szobája panorámás. A nappaliból nyíló tágas erkély gondoskodik arról, hogy az ámulatba ejtő látvány az apartman egységes része lehessen.

Páratlan elhelyezkedésének köszönhetően a Balaton-part adta összes lehetőség karnyújtásnyira elérhető. A legfelső szinten napozóterasz áll a vendégek rendelkezésére. A Royal Liberty Apartman akár 6 fő részére biztosít igényes elhelyezést. Elosztása kedvező, két különálló franciaágyas hálószoba és hatalmas sarok ülőgarnitúrával felszerelt tágas nappali szolgálja a kényelmet.

Egyedi megjelenésű modern konyha stílusos étkezővel, tágas fürdőszoba és egy további külön toalett. Az apartman klimatizált, parkolás az épület előtt zárt parkolóban. A Balaton minden évszakban kellemes kikapcsolódást nyújt. A balatonparti történelmi város visszarepít mindenkit a múltba.

A gótikus templom és romkert, az ország legszebb barokk kastélya, a Festetics kastély, Balaton-, Baba-, Georgikon, Marcipán, Vadász múzeum pár kilométerre pedig a Bobo Fun Park fedett élménypark a hűvösebb napokon is tartalmas programot kínál. Nyáron koncertek, nappali-éjszakai hajókirándulások, fesztiválok színesítik a választékot.

Sportolók, túrázók, számára is kiváló választás, Országos Kéktúra útvonal a Keszthely- hegységben, 200 km-es Balatoni Bringakörút, triatlon és futóversenyek, vitorlásverseny is vonzóvá teszi a várost. A környék is bővelkedik látnivalókban: Sümegi-, Szigligeti vár, balatonedericsi Afrika Múzeum, Badacsony, Kis-Balaton, Zobori Élménypark és Termálfürdők: Hévíz Gyógytó / 6 km/, Kehidakustány, Zalakaros.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA24089593


előzőkövetkező