Égrelátó Vendégház, 3 szoba 12 férőhely

A Balaton északi partján, Balatonakaliban található apartmanházunk 2018-tól látogatható. A három különálló apartmant magába foglaló szállás ideális környezetben fekszik. Mellettünk gondozott, füves focipálya, közelünkben a Fék ABC Kávéház és Étterem, 10 perc sétára a gyönyörűen kialakított strand található A családunk által működtetett apartmanházunkban 12 főt tudunk kényelmesen elszállásolni.

Pároknak, családoknak, baráti társaságoknak is ideális. A szállás mindössze 5 perces sétára van a vízparttól. Az Égrelátó Vendégház kerttel és ingyenes wifivel várja vendégeit Balatonakalin, Tihanytól 14 km-re. Siófok 31 km-re, Balatonfüred pedig 15 km-re található. A legközelebbi reptér a 49 km-re fekvő Hévíz–Balaton repülőtér.

A járólapozott szállásokon mikrohullámú sütővel ellátott, teljesen felszerelt konyha, étkezősarok, valamint saját, zuhanyzós fürdőszoba áll rendelkezésre. A kellemes kikapcsolódásról síkképernyős kábel TV gondoskodik. Hűtőszekrény, főzőlap és kávéfőző is biztosított.

Az apartmanhoz grillező és terasz is tartozik. Csendes 2 személyes Az apartman 2 fő kényelmes elszállásolására alkalmas, az épület végében található, külön bejárattal, kert kapcsolattal, innen is adódik a Csendes elnevezés. Pároknak ajánljuk. Igényesen kialakított és jól felszerelt konyha és fürdő biztosítja a vendégek kényelmét.

Páros 4 személyes A 4 fő elszállásolására kialakított páros apartman az épület fölszintjén, a középső részén helyezkedik el. Két külön szoba áll az itt tartózkodók rendelkezésére. Külön bejárat, igényes és jól felszerelt konyha és fürdő biztosítja a vendégek kényelmét. Égrelátó 6 személyes Az épület utcafront felőli elejében, két szinten helyezkedik el az Égrelátóra keresztelt apartman.

Az apartman különleges, egyedi építészeti megoldással készült panoráma ablakáról kapta a nevét, ahova egy szintén kuriózumnak mondható csigalépcső vezeti fel az látogatót. Az alsó- és a felsőszint összesen 6 fő kényelmes elszállásolását biztosítja, baráti társaságoknak, családoknak ajánljuk.

Természetesen a külön konyha és fürdő itt is az apartman részét képezik.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA19016809


előzőkövetkező