Villa Kőhegy, 1 szoba 8 férőhely

Kedves Vendégeink. Pihend ki a mindennapok fáradalmait a jakuzziban ülve, a balatoni panorámát csodálva ebben az igényesen berendezett önálló villában. Aki egy igazán különleges élményre vágyik, ebben a villában biztosan megtalálja. Az önálló vendégházat elhelyezkedése és csodás kilátása teszi igazán különlegessé.

Mindennap gyönyörködhetnek a Balatonban, a meseszép naplementékben, mindezt akár a jakuzziból is megtehetik. Aki szereti, ha a kerten nyuszi vagy őz szalad keresztül, annak igazi különlegesség ez az ingatlan. A csend és nyugalom szigete, ha pedig egy kis nyüzsgésre vágynak, a Balaton part és a város 1 km-es távolságra fekszik. 8 fő részére ajánljuk, nagy családoknak, baráti társaságoknak egyaránt.

Még egy különlegessége a villának, hogy vendégei részére ingyenes parkolást biztosít egész Zamárdi területén. A villa két szintből áll, az emeleten 3 hálószoba és egy fürdőszoba, a földszinten amerikai konyhás nappali két fürdőszobával, a nappali pedig kihúzható kanapéval és csodás kilátással várja vendégeinket.

Tavasztól őszig gáz grill használható a teraszon, a jakuzzi egész évben üzemel 36-40 fokon. Kisgyermekkel érkező Vendégeinknek utazóágyat, babakádat illetve etetőszéket tudunk biztosítani. Az apartman átvételének feltétele 150.000Ft kaució megfizetése, melyet az apartman sértetlen és a berendezés hiánytalan állapota esetén a távozást követő 5 napon belül visszatérítünk.

A késői érkezés esetén (este 7óra után) 12.000 forint felárral tudjuk átadni az apartmant. Megértésüket köszönjük. Várjuk Önöket szeretettel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA22042272


előzőkövetkező