Koloska Vendégház, 7 szoba 13 férőhely

Szobák, szolgáltatások Utazzon Balatonfüred településre egy kellemes nyaralásra és legyen a Koloska Apartman vendége. Az apartman 7 kényelmes szobában köszönti a Balatonfüred településen megszállni kívánó vendégeket. A vendégek számára az apartman saját éttermében ízletes magyaros ételeket kínál, előzetes kérésre vegetáriánus étrend is biztosított.

A szálláshely parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A szálláshelyen internetezhet vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja. Étkezés A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást.

Foglaláskor igény szerint reggelit is kérhet. A helyszínen bográcsozási, grillezési és szalonnasütési lehetőség elérhető. Fizetés A szállásadó bankkártyás, K&H SZÉP kártyás, MKB SZÉP kártyás, OTP SZÉP kártyás és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére.

A foglalás visszaigazolását követően a Koloska Apartman előre befizetését kéri. Február 10-étől működik a szépkártyás előrefizetés a szálláshelyen. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 12:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:30.

A munkatársak magyarul, angolul és németül kommunikálnak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Saját étterem
7 szoba, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA22032425


előzőkövetkező