Pikibello Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Pikibello Apartman Keszthely csendes részén, a Balaton mellett található. A szálláshely pár perc sétányira van a Helikon strandtól (300 m). Az apartman egy társas üdülő első emeletén található. Vendégeink parkosított környezetben élvezhetik a csendet és a nyugalmat. A parkban található egy játszótér, egy szabadtéri grillező és egy sütögető.

Az apartman 4 fő befogadására alkalmas. Jól felszerelt konyhával, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, légkondicionálóval, illetve televízióval rendelkezik. A vendégek kényelmét erkély is szolgálja. Parkolás ingyenes; biztonságos, körbekerített parkban, a szálláshely közelében biztosított.

A központ kb. 1 km-re található. Festetics kastély, sétáló utca, kikötő és a belváros kb. 1-1, 5 km-en belül elérhető. A buszvég-, vasútállomás autóval 4 perc alatt megközelíthető. Legközelebbi éttermek és boltok 10 perc sétányira vannak.

Gyógyfürdők a közelben: Hévíz, Zalaszentgrót, Kehidakustány, Zalakaros Az apartman ára: 20.000 Ft/éj + IFA (18 éven felül) -szezon (április 1-július 31), (szeptember 1-október 31) 22.000 Ft/éj + IFA (18 éven felül) -kiemelt időszak (augusztus 1-augusztus 31) Az IFA 650 Ft/fő/éj 18 éven felül. A foglaláshoz 30% előleget kérünk.

A fennmaradó részt az érkezésig kérjük befizetni. A befizetett előleget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni. Az apartman árak ellátás nélkül értendők. A szálláshelyre kutyát, macskát, egyéb állatot nem szabad bevinni. Kijelentkezés: az elutazás napján 10.00-ig.

Szállás elfoglalása: 13.00-tól. OTP Szép Kártya elfogadóhely.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 1. - október 31.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19010751


előzőkövetkező