Tollár Apartmanház, 4 apartman 8 férőhely

Keszthely üdülő övezetében a strandtól és a belvárostól 10 perc sétára található apartmanházunk. Kertes ház, családias környezet. Az Apartmanház külön bejáratú. 4 darab szobánk külön bérelhető. Mindegyik szobához külön fürdőszoba tartozik. Szobánként 2 személyes ágy + további pótágyazásra van lehetőség. (Kérjük egyeztessen az igényekről) Az előtérben közös konyha áll vendégeink rendelkezésére.

A konyha felszereltsége: hűtőszekrény mélyhűtővel, főzőlap, mikrohullámú sütő, kávéfőző, sütés-főzéshez szükséges edényekkel ellátva. Parkolási lehetőség a ház előtt, ingyenes. Az apartman az aktív kikapcsolódás és tartalmas kirándulások remek kiindulópontja lehet.

Csendes utcánk végén étterem, játszótér, a közelben futópálya, focipálya, kosárlabda pálya található. A Keszthely látnivalói: Festetics kastély, Hintómúzeum, Vadászati kiállítás, Vasúttörténeti- és Modellkiállítás, Maripán Múzeum és cukrászda, Balatoni Múzeum, Georgikon Majormúzeum, Csigaparlament, Babamúzeum, Panoptikum, Rádió - Tv Múzeum.

A környék látnivalói: Hévízi tó, Kis-Balaton, Kápolnapuszta, Bivalyrezervátum, Diás- sziget, Vörsi Tájház, Balatonedericsi Csodabogyós barlang, Afrika Múzeum, Tapolcai Tavasbarlang, Zalaszántó Sztúpa, vagy a természetjáró útvonalak a Keszthelyi hegységben.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: EG19013401


előző