Kenese Regatta, 1 apartman 4 férőhely

Balatonkenesén 2021-ben nyitottuk meg azt a két darab, egyenként 4 fős apartmanunkat, mely modern stílusával, teljes felszereltségével kiváló pihenést nyújt azok számára, akik a Balaton környékét szeretnék felfedezni.

Az apartmanok 2 hálószobával rendelkeznek (1 db franciaággyal, és 1 db kihúzhatós kétszemélyes ággyal), az ablakok szúnyoghálóval és elektromos redőnyökkel ellátottak, az ingatlanokban TV, riasztó, széf, légkondícionáló, kapszulás kávéfőző, mosogatógép, mosógép és hajszárító egyaránt megtalálható. Ezenkívül az apartmanok saját konyhával, fürdőszobával és terasszal, kerti bútorral rendelkeznek.

Bababarát szálláshely vagyunk, kérésre utazóágyat, fellépőt, bilit és wc szűkítőt tudunk biztosítani. Balatonkenese a Balaton északi kapuja, mely Budapesttől csupán 1 óra utazásra található és remek kiindulási pont kirándulásokhoz, strandoláshoz vagy a Balaton körbe biciklizéséhez.

Kiváló infrastruktúrájának köszönhetően 2 perc sétára található a strand, a kikötő, a biciklikölcsönző és több étterem, cukrászda, pékség, illetve élelmiszerbolt is. A lakópark előtt egy nagy parkosított terület található. Habár a kerítés előtt van egy kialakított parkoló, de mi a vendégeink részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk a lakópark zárt udvarán.

Házi kedvenceiket is szeretettel fogadjuk. A szálláshelyen ingyenes Wifi áll a vendégeink rendelkezésére.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21000886


előzőkövetkező