CORSO Central Home, 3 szoba 10 férőhely

A CORSO Central Home szállása Keszthely és az események abszolút központjában 8-10 főnek megfelelő 2 db egymás mellett lévő, külön bejáratú és teljes értékű földszinti apartmanjaink, csendes, az utca zajától elrejtett, hangulatos, kis méretű zöld kertben várja vendégeit, kerti kiülővel (nincs grillezési lehetőség), ágyneműhuzat és törölköző is biztosított, a Wi-Fi hozzáférés ingyenes és erős jelű.

A ház kőház, ezért nem szükséges klíma. 1. STUDIO APARTMAN 3+2 főre (51 nm, egylégterű, külön konyha, fürdőkádas fürdőszoba, TV, wifi) 1 franciaággyal, 1 egyszemélyes ággyal és 1 kinyitható IKEA kanapéval (2 főre, elsősorban gyermekek részére ajánlott) 2.

APARTMAN 5 főre (48 nm, 2 hálószobával, konyhával és étkezővel, tusolós fürdőszobával, mosógéppel, mosogatógéppel, TV, wifi), 2 franciaággyal és 1 egyszemélyes ággyal Az önellátó apartmanokhoz közös kert tartozik, kiülővel és 2 gépkocsinak megfelelő parkolási lehetőséggel (a gépkocsik egymás mögötti elhelyezésével), ezért előre jelezni szükséges az igényt.

Kiadó apartmanjaink remek helyen, mindenhez közel, Keszthely főterétől, sétálóutcájától pár lépésnyire, a történelmi belvárosban találhatóak, ugyanakkor közel a vízparthoz, strandokhoz, kastélyhoz - minden, ami fontos lehet, 8-10 perces sétával elérhetőek (pl. minigolfpálya, több teniszpálya, múzeumok, kék túra útvonal, Balaton körüli kerékpárút, téli szezonban a jégpálya, a Hévízi-tó 6 km-re található, Helikon kastély...stb).

Ideális a busszal, vonattal, kerékpárral érkezőknek, mivel az állomás is pár perc sétával elérhető. Reggelente az egy saroknyira lévő pékségből, a közeli boltokból vagy a 150 méternyire lévő hangulatos városi piacról lehet hozni a reggelit, esetleg a sarkon található Tulipán cukrászdában elfogyasztani a villásreggelit, majd az árnyas, ősfás Helikon parkon keresztül sétálva lehet a strandra menni, vagy a mellette lévő mólótól hajókirándulást tenni.

A Park étterem, magyaros étlappal szintén az utca végében található, vacsorára, ebédre jó szívvel ajánljuk. Az egy utcányira lévő Főtéren mindig nyüzsög az élet, programok, éttermek, látnivalók. A vendéglátó minden információval, prospektusokkal, kedvezményekkel szívesen segít, az aktuális információk a CORSO közösségi oldalán is naprakészen megtalálhatóak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
3 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA19010751


előzőkövetkező