Napfény Apartmanház, 2 apartman 11 férőhely

300 m-re már elektomosautó töltőállomással is rendelkezünk (type2: 22kw) A Napfény apartmanház Balatonberény település központjában helyezkedik el a Balaton parttól 250 méterre. Apartmanjaink klímával felszereltek. Ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel és TV-vel ellátott szállásokat kínál.

A fürdőszobákban zuhanyzó, kéztörölköző a szobákban ágynemű biztosított. Élelmiszerbolt, posta, gyógyszertár 1 perc alatt elérhető gyalogosan. Keszthely 14 km, Hévíz 20 km, az M7-es autópályától 6 km távolságra helyezkedik el. A környéken többek között strandolás, kerékpározás és horgászat kínál kellemes kikapcsolódást.

A Balaton 250 méterre található, vagyis 3 perc séta, A helyszínen ingyenes, privát parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Háziállat nem hozható. Egyik apartmanban egy szoba (20 nm), fürdő WC-vel, konyhasarok (kenyérpirító, kávéfőző gép, vízforraló, mikrohullámú sütő, hűtő) található, mely 3 fő fogadására alkalmas.

Nagy apartmanban (70 nm) 3 szoba, nappali, fürdő, WC-vel és egy teakonyha található (kenyérpirító, kávéfőző gép, vízforraló, hűtőgép, indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő), mely max. 6 fő fogadására alkalmas.

Egybenyíló nappaliban +4 főt lehet elszállásolni. 2020.01.01 től az NTAK tv-nek megfelelően az érkezést megelőzően egy héttel kérjük az érkezők adatait megküldeni. (állampolgárság, születési hely és idő, lakcím) A fűtés díja megegyezik a légkondícionáló díjával. NTAK: MA1900308hat, magánszálláshely

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
2 apartman, 11 férőhely
NTAK azonosító: MA19003086


előzőkövetkező