Strandpark Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Szobák, szolgáltatások Kiránduljon néhány napra Balatonberény településre és legyen utazása idejére a Strandpark Apartman Balatonberény vendége. Az apartman ízlésesen berendezett apartmannal várja a Balatonberény településen szállást kereső vendégeket. Az autóját lehetősége van ingyen a szálláshelytől parkolóban hagyni.

A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az apartmanban működő klíma. A szobában elérhető felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), ami hordozható számítógépe és okostelefonja számára lehetővé teszi az internethez való csatlakozást. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik.

A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely lenti adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni.

Elhelyezkedés 1 km-re van a Balatonberény Községi Strand a szálláshelytől, 2 km-re a Festőház, 500 méterre a Csicsergő sétány Szabadstrand, 1.7 km-re a Keresztelő Szent János Gótikus Templom, 2.3 km-re a Múltház. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. 100 méterre található a legközelebbi étterem, 100 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt. Fizetés Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni.

A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Strandpark Apartman Balatonberény 25% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezési időpont 12:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak magyarul tudnak Önnel kommunikálni.

Szallas. hu értékelés 5 vendégértékelés alapján 9, 5-ös pontszámot kapott és Kiváló minősítért ért el az apartman a Szallas.hu-n.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: EG22046006


előzőkövetkező