Violett Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Szobák, szolgáltatások Kényelmes apartmanban szállhatnak meg Balatonberény településen a Violett Apartman Balatonberény vendégei. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol zárt parkoló áll rendelkezésére. Az apartman saját erkélyt vagy teraszt is kínál, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást.

A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, az apartmanban légkondícionálás biztosított. Ha számítógépét is magával hozná, saját maga is csatlakozhat az internethez, a szobában ugyanis felár nélkül elérhető vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésére. Az apartmanban van saját fürdőszoba.

Amennyiben a foglaláshoz tartozó pontos felszereltségre és a Violett Apartman Balatonberény szolgáltatásainak teljeskörű listájára kíváncsi, kérjük, hogy tekintse meg a szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapját is.

Elhelyezkedés A Keresztelő Szent János Gótikus Templom a szálláshelytől 600 méterre van, a Csicsergő sétány Szabadstrand 1.1 km-re, a Balatonberény Községi Strand 200 méterre, a Múltház 1.2 km-re, a Festőház 900 méterre. Étkezés A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. A legközelebbi éttermet 100 méterre, a legközelebbi élelmiszerboltot 100 méterre találja.

Fizetés A szállásadó készpénzes, bankkártyás és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére. A foglaláshoz a Violett Apartman Balatonberény a sikeres visszaigazolást követően 100% előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A szálláshely munkatársai magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni Önnel. Szallas. hu értékelés Az apartman 2 értékelés alapján 10-es pontszámot és ezzel Kiváló minősítést kapott a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23057050


előzőkövetkező