Vidra Apartman, 3 apartman 13 férőhely

Üdvözlünk a Vidra apartmanházban. Mi is lehetne találóbb ennél a névnél, hiszen egy vidra pár is 2019-ben költözött a berényi csicsergő partra és mi is tavaly alakítottuk ki úgy a házat, hogy az idén már Vidra Apartmanként tudja fogadni a kedves vendégeit. Minden apartmanunk kutyabarát maximum 2 kutya /apartman, és az udvaron való tartózkodás során a kutyák csak felügyelettel lehetnek kint a többi vendégre való tekintettel.

A Vidra Apartman a balatonpart egyik legzöldebb és legtöbb strandját kínáló településén Balatonberényben helyezkedik el. Számos kultúrális és szabadidős program közül tud választani az aki ide látogat. Keszthely, Hévíz, Sümeg, vagy akár a Káli medence is könnyen és gyorsan elérhető.

Az apartman 990 méterre egy könnyed sétára van a balatonparttól, egy csendes lakóövezeti utcában mely kellő távolságra van a parti éjszakai élettől illetve a vasút zajától. Balatonberény ideális kikapcsolódást kínál minden idelátogatónak, de vannak kedvenc éttermek, boltok, helyek, amiket szívesen megosztunk Veletek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 20. - szeptember 22.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
3 apartman, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA20016394


előzőkövetkező