Albert Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Szobák, szolgáltatások Az Albert Apartman Balatonberény ízlésesen berendezett apartmannal várja a Balatonberény településen szállást kereső vendégeket. Ha autóval érkezik, azt a szálláshelytől zárt parkolóban ingyen tudja leparkolni. Az apartman saját teraszos vagy erkélyes, ahol Ön is könnyedén élvezheti a szabad levegőt.

A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, az apartmanban légkondícionálás biztosított. A szálláshelyen költségmentesen tud internetezni vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Fürdőszoba van az apartmanban. Az Albert Apartman Balatonberény által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés 900 méterre található a Festőház, 200 méterre a Balatonberény Községi Strand, 1.2 km-re a Múltház, 600 méterre a Keresztelő Szent János Gótikus Templom, 1.1 km-re a Csicsergő sétány Szabadstrand. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátás nélkül értendők. 200 méterre találja a legközelebbi éttermet, 200 méterre a legközelebbi élelmiszerboltot.

Fizetés A szállásadó a foglalás árának kiegyenlítését készpénzzel és átutalással fogadja el. Az Albert Apartman Balatonberény a foglalás sikeres visszaigazolása után 100% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 14:30, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

Magyarul, angolul és németül tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22033327


előzőkövetkező