Gyöngybagoly Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Szívesen látja Önt vendégül Balatonberény településen akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a Gyöngybagoly Apartman Balatonberény. Barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg Balatonberény településen az apartman vendégei. A szálláshelytől zárt parkolóban ingyen hagyhatja autóját.

Az apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt. A szálláshely klimatizált apartmannal várja a kedves vendégeket. A szobában felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosítja, hogy a tartózkodása alatt is naprakész tudjon maradni.

Az apartman fürdőszobával felszerelt. A Gyöngybagoly Apartman Balatonberény által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés A Múltház 1.8 km-re, a Keresztelő Szent János Gótikus Templom 1.3 km-re, a Csicsergő sétány Szabadstrand 1.7 km-re, a Balatonberény Községi Strand 800 méterre, a Festőház 1.5 km-re található. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A legközelebbi étterem 100 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 100 méterre található.

Fizetés Készpénzzel, bankkártyával és átutalással tud a helyszínen fizetni. A foglaláshoz a Gyöngybagoly Apartman Balatonberény a sikeres visszaigazolást követően 100% előrefizetést kér Öntől. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül tudnak Önnel kommunikálni.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23067035


előzőkövetkező