Marianna Apartmanház, 3 apartman 12 férőhely

Marianna apartmanház Keszthely frekventált üdülő övezetében a Balatontól mintegy 400 m-re nyugodt környezetben található. 2 db emele köszönömti külön bejáratú új építésű családias apartmanokba várjuk kedves vendégeinket.

Az apartmanok nyugati, keleti és déli fekvésűek, valamennyi szálláshely 1 hálószobából, 1 teljesen felszerelt amerikai konyhás nappaliból 1 tusolós fürdőszobából áll, melyekhez fedett terasz is tartozik. Étkezés biztosítására nincs lehetőségünk. A 40 m2-es apartmanok 2+2 fő részére nyújtanak ideális kikapcsolódást.

Külön kérésre kerékpárt biztosítunk. Légkondicionált apartmanjainkban a klíma használatáért a fogyasztás mértékének megfelelő összeg fizetendő. Fűtési időszakban a szállásdíjon felül napi 1 000 Ft kerül felszámításra. Az apartmanban csak az általunk biztosított készülékek használata engedélyezett a balesetveszély elkerülése érdekében.

Az esetleges okozott kár megtérítése a vendég felé felszámolásra kerül. Szíves megértésüket kérjük. A foglalást csak a foglalási érték megérkezést követően tekintjük aktív foglalásnak. 1 éjszaka foglalása esetén 20 % felárat számítunk fel az aktuális szobaárba, szíves megértésüket kérjük.

Kérjük tisztelt vendégeinket, hogy dohányzásra csak a teraszt vegyék igénybe az apartmanokban ne dohányozzanak. Megértésüket köszönjük. Parkolás zárt udvarban biztosított. Kellemes pihenést kívánunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Légkondícionálás
3 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: EG19019144


előzőkövetkező