Pitypang Vendégház, 5 szoba 10 férőhely

Vendégházunk Szóládon a Somogyi dombság szívében Balatonszárszótól 4 km-re található. Vendégházunk alkalmas családi, baráti társaságok fogadására, 2-14 főig, nyáron medence, egész éveben jakuzzi, finn szauna és dézsa szolgálja a pihenést. A vendégház és az apartman egymás mellett helyezkedik el, mindkettő kimával felszerelt.

A szobák ablakain szúnyogháló, sötétítő függöny vagy roló található. A Vendégház kb 100 nm alapterületű, található benne nagy nappali kényelmes garnitúrákkal, étkező nagy konyhával, 2 hálószobával, fürdő és 2 wc. A konyha jól felszerelt, hűtő-fagyasztó, angol tűzhely, mikró, automata kávéfőző, pirító, mosogatógép-tablettával, vízforraló, mosogatószer, konyharuha.

A vendégház része a 40 nm-es fedett terasz, étkezővel, kerti garnitúrával. Az apartman kb 50 nm alapterületű, a földszinten nappali-ágyazható kanapé, konyha, fürdő és wc található. Az emeleten 2 szoba van, korláttal ellátott lépcső vezet fel. A nagy alapterületű udvaron 5-6 gépkocsi tud parkolni.

A napozóteraszon 6 személyes jakuzzi, 4-5 személyes finn szauna, 9 férőhelyes parajdi sóval feltöltött dézsa, és nyáron 6x3 méteres 1.20 mély medence várja a pihenni vágyókat. Kerti kiülő, teraszgarnitúra, sátor, napernyő, napozóágyak. Grillező, bográcsozó, tűzifával, grill eszközökkel.

Egy kedves vendégünk írta: Szívből ajánlom, ha kiszeretnél szakadni a hétköznapok mókuskerekéből, ha csendre, nyugalomra és falusi környezetre vágysz. Az otthonosan, ízlésesen berendezett házban minden megtalálható, amire szükséged lehet az ittléted alatt, de nemcsak a házban, hanem a kertben is, amelyet a medence, a dézsafürdő, a jakuzzi, a kerti grillező és a hatalmas fedett terasz még csodálatosabbá tesz.

A teraszon ülve a kakasokat, az énekes madarakat hallgatva, a kert végében portyázó gólyákat figyelve, a pillangók táncát látva csak azt érzed, hogy megállt körülötted az idő és nem akarsz innen elmenni. Ősszel, augusztus-szeptemberben, szarvasbőgés idején, kis szerencsével csoda szép szarvasok figyelhetők meg, akár a melegvizes dézsában ülve is.

A ház kiváló helyszíne lehet családi és baráti összejöveteleknek, de akár egyéni, vagy csoportos elvonulásoknak is . Ha nyüzsgésre vágynál, Balatonszárszó pár perc alatt elérhető autóval.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
5 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA21028986


következő