Garden Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Ha nyugalomra, és kristálytiszta levegőre vágyik, ha szeret kerékpározni, túrázni, reggel ráérősen a verandán egy bögre kávéval a kézben ücsörögni, megfigyelni hogy tegnap óta mekkorát nőttek a virágok a kertben, mindezt a Balaton közvetlen közelében, nos akkor mindenképp meg kell látogatnia bennünket.

Szólád Balatonszárszótól 4 kilométerre, festői dombok között fekszik. Apartmanunk a híres Szóládi Löszpincesor elején található, Szőlőtermő területei a Balatonboglári borvidék részét képezik, érdemes egy - egy pincészetet meglátogatni ahol ízletes falatok kíséretében finom borokat kóstolhatnak.

Előre egyeztetve nagyon szívesen segítünk a kóstolók megszervezésében és az oda- és visszajutásban. A Zöld Kert Apartman az egykori Vadásztársaság épületének tetőterében található.

Az apartmabnan minden megtalálható, ami a Kedves Vendégeink pihenését segíti, mint páldául az elektromos főzőlappal, sütővel, mikróval kávéfőzővel, kenyérpirítóval vizforralóval felszerelt konyha, a hatalmas fürdőkád a fürdőszobában, a kényelmes nagyméretű ágy melyben hanyatt fekve a csillagokat és Holdat látni a tetőtéri ablakokon keresztül.... a 140 cm átmérőjű televízió, íróasztal.

Wifi természetesen ingyenes. A házigazdák a földszinen laknak, az apartmanba külön bejáraton keresztül lehet feljutni a veranda végéről. A kb 3500 m2 es füvesített kertben fák, bokrok, madarak, bogarak, a házigazdál idős Rozi nevű beagle kutyája, Pierre a mudi és 3 db macskája is megtalálható.

Igény esetén, előre egyeztetve reggelit / ebédet / vacsorát tudunk biztosítani, külön térítés ellenében Sok szeretettel várjuk Önöket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22048121


előzőkövetkező