A01 Sétány Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Apartmanunk a csodás Balatonfüred belvárosának kellős közepén helyezkedik el egy modern apartmanházban. A Balatonhoz körülbelül 1 percet kell sétálni. A házból kilépve rögtön a sétálóutca forgatagában találjuk magunkat. Jobbról és balról is éttermek, kávézók, bárok, üzletek vannak.

A vendéglátóhelyek nagy része nem csak nyáron üzemel, így ősszel télen és tavasszal is van lehetőség beülni, ha úgy tartja kedvük. A város neves szórakozóhelye is a társasházban található, így azok is jól érezhetik magukat nálunk, akik imádnak táncolni. A lakáshoz tartozik egy őrzött zárt parkoló a teremgarázsban, ahonnan lifttel is megközelíthetik az apartmant akadálymentesen.

A Wellness: A mélygarázson keresztül megközelíthető a szomszédos Silverine Hotel exkluzív wellness részlege, melyet felár ellenében tudnak igénybe venni. Ebben a hűvös időben, jól eshet egy kis feltöltődés, szaunázás, medencézés.

A lakás az alábbi helységekből áll: - egy nappali - kihúzható kanapéval síkképernyős óriási televízióval - egy hálószoba -180 cm széles franciaággyal - egy fürdőszoba benne tusoló és wc - egy teakonyha - mikrohullámú sütővel, hűtővel, kapszulás kávéfőzővel, vízforralóval bekészített kávékapszulával, tea filterrel Hajszárítót, szappant és törölközőt biztosítunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG21002711


előzőkövetkező