Apartman Solti, 3 apartman 13 férőhely

A 3-szintes házban kiadó apartmanok ingyenes teniszpálya használattal. A szobákhoz törölközőket nem tudunk biztosítani és tisztálkodási szereket sem. TV minden szinten a nappaliban. Nagy kert, udvar ahol parkolhat.

NEM FIZET: WIFI NEM FIZET: PARKOLÓ NEM FIZET: GYERMEK 3 ÉV ALATT NEM FIZET: HÁZBAN MEGSZÁLLÓK A TENISZPÁLYÁÉRT (ÜTŐ BÉRELHETŐ) FÖLDSZINTI- kínálat: nagy lakosztály terasszal, 1 külön hálószobával, a nappaliban franciaággyal....., új konyha étkezővel, és egy nagy fürdőszobával melyben található a WC- , . TETŐTÉRI kínálat: 2 hálószoba egy közös fürdővel, konyhasarokkal, étkezővel, egy 2-személyes kihúzható kanapéval, balkonnal.

Az udvarban a parkolási lehetőség adott. A házat nagy kert veszi körül sok fűvel-fával. Aki tud és szeret, az grillezhet is. Napozási lehetőség is megengedett, strand 631 méterre, illetve röpke 10 percre található gyalog. Autóval a zöld lámpát elcsípve másfél perc. A közelben élelmiszerboltok, fodrász, éttermek, kávéházak, szóda üzem és a Balatonarácsi vasútállomás található.

A tetőtéri apartmanok klímával felszereltek, mely használatáért napidíjat kell fizetni. Remélem minden kedves jövendőbeli vendég átérezte a hangulatot, nem maradt más hátra, mint napsütéses szép nyarat és kellemes időtöltést kívánva a mielőbbi viszontlátás reményében búcsúzni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 1. - október 31.
Légkondícionálás
3 apartman, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA19005278


előzőkövetkező