Delta Inn Apartmanok, 4 apartman 14 férőhely

Szeretettel várjuk Önt és családját Balatonfüred üdülőkörzetében, központi helyen levő szálláshelyünkön, a Delta inn apartmanjaiban.

Szálláshelyünk a város kapujában, a főút melletti ALDI szomszédságában található. 4 külön bejáratú, jól felszerelt apartmannal várjuk vendégeinket. 1.apartman jakuzzival: (2 szintes 2 szoba+ nappalis apartman) Az apartman egy nagy, fedett teraszról közelíthető meg, ahol privát jakuzzi, kerti bútorok és ping-pong asztal is szolgálja a vendégek kényelmét.

Az apartman földszintjén egy amerikai konyhás nappali-étkező található, egy kádas fürdőszobával és egy külön WC-vel. A hálószobák az alagsorban kaptak helyet, 2 db 2 ágyas, franciaágyas, TV-s szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található itt. 2.apartman: (2 szintes 2 szoba+ nappalis apartman) Az apartman előtti zárt terasz részről közelíthető meg a 2 szintes apartman.

A földszinten található egy amerikai konyhás nappali-étkező, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy külön WC. A hálószobák az alagsorban kaptak helyet, 2 db 2 ágyas, franciaágyas, TV-s szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található itt. 3.apartman: (Studió erkéllyel) Az apartman az épület emeletén kapott helyet, külön bejárattal.

Az egylégterű apartmanhoz tartozik egy tágas erkély, egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy felszerelt konyha, étkező. 4.apartman: (Studió) Az apartman az épület emeletén kapott helyet, külön bejárattal. Az egylégterű apartmanhoz tartozik egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és egy felszerelt konyha, étkező.

Minden apartman klimatizált. Parkolás ingyenes zónában az ALDI parkolójában biztosított.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
4 apartman, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA20009499


előzőkövetkező