Kék Hullám Vendégház, 6 szoba 16 férőhely

Balatonfüreden, frekventált helyen, közel (mintegy 400 m) a két nagy strandtól, az elegáns Tagore sétánytól található vendégházunk, a vendégek által keresett és közkedvelt nyaralóhely. Csendes, nyugodt üdülőövezetben található házhoz zöld, ápolt park tartozik. Közelben éttermek, élelmiszerüzlet, pékség, cukrászda, a nevezetességek közül Szívkórház, Kiserdő és a füredi Pantheon érhető el.

A vendégház 2019-ben teljes felújításon esett át, teljesen új bútorzattal lett berendezve. A vendégház tetőtéri részében található 2 db 2 szobás lakrész és 3 db 2 ágyas szoba, melyből egy pótágyazható. Minden szoba klimatizált. A közlekedőben található egy teakonyha, ahol mosógép is rendelkezésre áll, ezt a vendégek közösen használhatják.

A vendégház földszintjén található egy nagy méretű reggelizőterem, jól felszerelt konyhával, melyet a vendégek közösen használhatnak. A földszinten került kialakításra egy 2 szobás apartman, mely külön bejárattal, saját konyhával, fürdőszobával rendelkezik.

A Tagore sétánnyal párhuzamosan fut a bicikliút, a sétány másik végében pedig megtalálhatóak minőségi éttermek, bárok, kávézók, üzletek és szórakozóhelyiségek, valamint a móló és a kikötő, ahonnan tervezett hajókirándulásokon lehet részt venni. Mindez sétatávolságra a vendégháztól.

Az udvaron zárt kertben parkolási lehetőséget biztosítunk 6db (lakóegységenként 1db) gépjármű részére, továbbá az utcán és a közelben is van parkolási lehetőség. A házban ingyenes WIFI áll a vendégek rendelkezésére.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 13. - szeptember 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
6 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG19017928


előzőkövetkező