CsillaG Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Apartmanunk a Szent György hegy lábánál, Balatontól 5km-re található kisfaluban Kisapátiban található. Családiház tetőteréből lett kialakítva külső feljáróval. A szobák ablakából a világhírű Bazaltorgonákat lehet látni, az apartmanhoz tartozó teraszról a Csobáncot. Nappali-étkező, zuhanyzós fürdő, jól felszerelt teakonyha, (Mikró, víz forraló, kávéfőző Stb. ) 2x2 személyes szoba szolgálja a vendégek kényelmét.

A nagy udvaron lehetőség van az autóval való parkolásra, a gyerekeknek játszásra(Fészekhinta, lombház, homokozó)míg a gyerekek játszanak a felnőttek a kerti bútorokon beszélgethetnek pihenhetnek. Neves borászatok könnyen megközelíthetők pár perc sétával. Taberna Infinitó-Tapas&Grill Bár .Búzalelke pékség.

Párperces autó úttal elérhető az egyedi hangulatú Liliomkert piac. Tapolca 5km ahol Tavasbarlang, Malomtó és még sok látni való található. A Balaton 5km ahol fürdőzésre és hajókázásra is van lehetőség. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, Kellemes Idő Töltést a CsillaG Apartmanban.

Ma 22042421

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22042421


következő