Lila Füge Apartman, 3 apartman 16 férőhely

Kedves Érdeklődők. Engedjék meg, hogy bemutassam Balatonfüred egyik legkedveltebb részén, Arácson található vendégházunkat, a Lila Füge Apartmant. A vendégház Balatonfüred keleti részén a Balatontól kb. 1, 5 km-re, a Tagore sétánytól 3 km-re található. Gyalogosan kb. 30 perc sétára a Balaton parttól, ezért elsősorban az autóval és biciklivel érkezőknek ajánljuk.

Helyi járat a strandra, ill. a városközponthoz a háztól 30 m-re indul. Parkolónkban (saját zárható, automata kapus) 6-7 gépjármű elhelyezésére van lehetőség. A vendégházban három apartmanant alakítottunk ki (2-2-3 szobásak). , Tóra néző emeleti apartmanunk gyönyörű panorámával és nagy terasszal is rendelkezik, amelyben két hálószoba (2+3 személyes) és egy fürdőszoba található., Emeleti másik apartmanunk az arácsi dombokra néz.

Itt kettő 2 személyes hálószoba található egy fürdőszobával. Az emeleten egyszemélyes ágyak kaptak helyet, amelyek összetolhatók. A fürdőszobákban fürdőkád található. Az emeleten található közös térben közös nappali-étkező-konyha helyiséget alakítottunk ki. , Földszinti apartmanunkban 3 hálószoba található: 2+2 (franciaágy + kihúzható kanapé), 3 (egyszemélyes ágy + franciaágy) és 2 (franciaágy) férőhelyesek.

A hálószobák a vendégház közös folyosójának túloldalán találhatóak. Az apartman saját konyhával, hatalmas nappali-étkezővel és terasszal is rendelkezik. , Vendégházunk ideális családok, baráti társaságok részére is, lehetőség van a teljes ház foglalására. Összesen 16 fő elhelyezésére van lehetőségünk.

Minden szobánk légkondicionált, minihűtővel felszerelt. Kisgyermekes családoknak kiságy, fürdőkád, gyermekágynemű, WC szűkítő, etetőszék stb… rendelkezésre áll. Füvesített kertünk 400 m2-es, amiben fedett kerti kiülő nagy asztallal, épített szalonnasütő bográcsállvánnyal, barbecue sütő, grillsütő és játszótér mászókával, csúszdával, hintával is helyet kapott.

Ingyenes wifivel Ingyenes parkolással Bográcsozási lehetőséggel És sok sok szeretettel várjuk leendő vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA22034700


előzőkövetkező