Echo Residence All Suite Hotel, 20 szoba 52 férőhely

2023. júniusában megújult a wellness részlegünk. A spa részlegen felújítási munkálataink befejeződtek, így wellness szolgáltatásaink teljes skáláját élvezhetik: úszómedence, jakuzzi, infra és finn szauna, sószoba és gőzkabin. A medencetér újra vakolása, festése valamint a gépészeti, légtechnikai korszerűsítés megtörtént.

Balatoni panoráma, nyugodt, csendes környezet, nálunk nincsen tömeg. Vendégeink biztonsága, egészsége fontos számunkra, ezért minden vendég elutazása után a szobákat a magas minőségű olasz Diamond ózongenerátor segítségével is tisztítjuk. Sterilizálja, fertőtleníti a levegőt, felületeket, elpusztítja a vírusokat, baktériumokat.

Az Echo Residence All Suite Hotel, a Balaton északi partján, Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező részén, csendes, exkluzív környezetben, egész éven át várja vendégeit. A nyaralópark a Balaton parttól 150 m-re, 10 ezer négyzetméteres, ősfás területen, 2 épületben, 20 lakosztályt és kiegészítő szolgáltatásokat kínál: wellness részleg 15 méteres úszómedencével.

A hangulatos étterem a modern magyar konyha ízeivel és kitűnő hazai borokkal várja a kedves vendégeket. Rendezvényeket is vállalunk 50 főig. A tóparton található vitorláskikötő a vitorlázás szerelmeseinek, a strand a pihenni vágyóknak nyújt kellemes kikapcsolódást. Az Echo Residence Tihany nyugodt részén, a Balatonra nagyszerű kilátást biztosító Kopaszhegyen található.

A Balaton parti strand és vitorláskikötő egy rövid sétával is könnyen elérhető, 18 lyukú golfpálya pedig 5 km-re fekszik. Az Echo Residence lakosztályai két épületben helyezkednek el. A Vital wellness részleg szolgáltatásai egy közeli önálló épületben vehetők igénybe.

A lakosztályok berendezésénél különös figyelmet fordítottunk arra, hogy az elegancia és a harmónia mellett otthon érezhessék magukat vendégeink, akár egy hosszabb, családi pihenés ideje alatt is. Minimal lakosztály: 49 m2 alapterületű, kifejezetten a gyermekekkel érkezők számára készült, melynek panorámája a legszebb, zavartalan, valamint a legrövidebb út vezet a strandhoz, hogy a türelmetlen apróságok mielőbb a habokba vethessék magukat.

Minimal típusú lakosztályaink a wellness részleg épületében találhatóak. Felszereltség: - hálószoba, nappali (kihúzható, pótágyazható kanapéval), két fürdőszoba, két wc - terasz csodálatos balatoni panorámával - légkondicionáló - TV (a nappaliban) - minibár - konyhasarok (főzési lehetőség nincsen) Deluxe Classic lakosztály: 49 m2 alapterületű, az A és B épület legfelső szintjén található.

Felszereltség: - hálószoba, nappali (kihúzható, pótágyazható kanapéval), kádas fürdőszoba, wc - terasz csodálatos balatoni panorámával - légkondicionáló - TV (a nappaliban) - minibár - konyhasarok (főzési lehetőség nincsen) - szobaszéf Deluxe Superior lakosztály: 55 m2 alapterületű, az A és B épületekben található.

Felszereltség: - hálószoba, nappali (kihúzható, pótágyazható kanapéval), egy kádas és külön egy zuhanykabinos fürdőszoba wc-vel - terasz balatoni panorámával vagy kertkapcsolattal (földszinti lakosztályok esetében) - légkondicionáló - TV (a nappaliban és a hálószobában) - minibár - konyhasarok (főzési lehetőség nincsen) - szobaszéf Echo lakosztály: 64 m2 alapterületű, az A épületben (főépület) található.

Felszereltség: - két hálószoba, nappali (kihúzható, pótágyazható kanapéval) - egy fürdőszoba, melyben kád és külön zuhanyzó, valamint két mosdókagyló található - terasz balatoni panorámával vagy kertkapcsolattal (földszinti lakosztály esetében) - légkondicionáló - TV (a nappaliban és a hálószobában) - minibár - konyhasarok (főzési lehetőség nincsen) - szobaszéf Echo Premium lakosztály: 64 m2 alapterületű, a B épületben található.



Felszereltség: - két hálószoba, nappali (kihúzható, pótágyazható kanapéval) - egy fürdőszoba, melyben kád és külön zuhanyzó, valamint két mosdókagyló + saját finn szauna található - terasz balatoni panorámával vagy kertkapcsolattal (földszinti lakosztály esetében) - légkondicionáló - TV (a nappaliban és a hálószobában) - minibár - konyhasarok (főzési lehetőség nincsen) - szobaszéf Ingyenes WiFi kapcsolatot a szálloda lobby-jában, a Fűszerkert Étterem területén, valamint konferencia termünkben garantálunk.

Parkolási lehetőség (fizetős)
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
20 szoba, 52 férőhely
NTAK azonosító: SZ19000224


előzőkövetkező