Berkenyeliget Vendégház, 4 szoba 16 férőhely

A Berkenyliget Vendégház a település központjában, egy csendes utcában található. Fontos volt számunkra, hogy megőrizzük a 19. századi épült értékeit, hangulatát, de kielégítsük a jelenkor igényeit és elvárásait is. Így megtartottuk az épület vastag kőfalait, a boltíves és gerendás mennyezetet, ugyanakkor zárt parkoló, korlátlan wifi, az emeleten klimatizált helyiségek biztosítják a kényelmet, a gondtalan kikapcsolódást.

A földszint vastag kőfalai, valamint a külső hőszigetelés a legforróbb napokon, klíma nélkül is kellemes hőmérsékletet biztosítanak. Az apartmanok és a lakosztály kiválóan felszerelt saját konyhával, saját használatú fürdőszobákkal rendelkeznek, a lakószobák ablakai csendes udvarra és kertre néznek, ahonnan a Szigliget várra nyílik páratlan kilátás.

A vendégház földszintjén található egy közösségi tér étkezővel és konyhával, ahol nagyobb társaságok, családok élvezhetik a közös időtöltést. A vendégszeretet mellett a környezeti fenntarthatóság alapérték számunkra, ezért nemcsak energia és víztakarékos megoldásokat részesítünk előnybe, de egy földalatti esővíztartályból öntözzük a kertet, és az épületet társbérletben használjuk a környék állatvilágával.

A Berkenyeliget Vendégházban a személyes kontaktus mentes bejelentkezést, kulcsfelvételt részesítjük előnybe. Foglalás esetén ennek részleteiről részletesen tájékoztatjuk a vendégeket. A környékről: kevés olyan tája van a Balatonnak, ahol együtt találjuk meg a vidék romantikáját, a múlt emlékeit és a természet lenyűgöző értékeit.

Szigligetet egyik oldalról a Balaton öleli körül susogó nádasaival, másik oldalról kialudt vulkánok kúpjai és zamatos borokat termő domboldalak keretezik. A település fokozottan védett természeti környezetben olyan történelmi emlékek szomszédságában található, mint a Szigligeti vár, de a Rókarántói dombon álló Szentháromság kápolna vagy az Óvár és kilátó a Királyné szoknyáján.

Szigliget méltán érdemeli ki a Balaton gyöngyszeme kitüntető jelzőt. Az aktív pihenést kedvelő vendégeink számos kirándulási lehetőség, program közül választhatnak; a Tapolcai-tavasbarlang 11 km-re, Badacsony 8 km-re, Káli-medence 10-15 km-re, Keszthely 20 km-re, Hévíz 25 km-re található.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG23068935


előzőkövetkező