Zafír Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Ha falusi környezetben, de a Balatonhoz mégis közel, ha szereti a tágas kényelmes házat akkor, kiadásra kínálom, családi házunk klimatizált, felső emeletén lévő nettó 100 m2 - es külön bejáratú lakrészünket Kéthelyen. A Balaton 7 km, Marcali pedig 2 km, autópálya 5 km. Az apartmant kényelmes lépcsőn lehet megközelíteni.

A lakrész három különálló szobából, nappaliból áll melyben maximum 6 főt tudunk elszállásolni. A konyha jól felszerelt, / kávéfőzővel, vízforralóval, mosógép stb/ ellátott. A fürdőszoba tágas, kád, tusoló kabin, WC található benne.

A közelben számtalan szórakozási lehetőség van pl : túrázás, Marcaliban (2 km) fantasztikus téli-nyári gyógy - és sport fürdőzésre alkalmas strand található.A közelben helyezkedik el több termálfürdő (Csisztapuszta, Zalakaros, Hévíz). Grillezési lehetőség az udvaron, külön kerti kiülővel biztosított.

Kerékpárút közvetlen a ház elött indul. Szeretettel várjuk Önt és kedves családját, barátait egy fantasztikus környezetben lévő pihenésre, nyaralásra hosszabb időre, de akár csak pár napra is. A településközpontban elérhető élelmiszer boltok, posta, gyógyszertár, bankfiók.

Közelben van termelői piac, fagyizó, cukrászda. Szabadtéri sportolási lehetőség elérhető a településen (labdarúgó pálya, szabadtéri edzőpark, műfüves pálya). A településen kiváló borászok működnek, akik borkóstolási lehetőséget biztosítanak. Előre egyeztetett időpontban lovaskocsikázás, a környező hegyekben.

Kéthelyen gyönyörűen kialakított horgásztó található. Az övcsatornán szintén van lehetőség horgászatra.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20009415