Royal Lakeside Apartment, 1 apartman 5 férőhely

A Royal Lakeside Apartment a stílus és a kényelem modern oázisa, közvetlenül a Balaton-parton elhelyezkedő Royal Homes Társasházban. Akár a tóparti pihenés, vagy akár vitorlásversenyek és a Balaton körüli szórakozási lehetőségek vonzzák, itt mindenki megtalálja a számítását.

Az apartman emlékezetes kikapcsolódást kínál akár öt fő számára. A legfelső szinten napozóterasz várja a pihenni vágyókat. A Royal Lakeside Apartment elosztása kedvező. Az apartmanba érve tágas, kényelmes előtér fogad, ami a nappali- konyha- étkezőbe vezet. A két különálló hálószobája közül az egyik franciaágyas, a másik két különálló ággyal rendelkezik.

Ezen felül további egy fő elhelyezésére van lehetőség a nappaliban található kanapén. Teljesen felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére, akár ínyenc ételekről, akár gyors harapnivalóról legyen szó. A fürdőszobája fürdőkádas. Hatalmas erkély szolgálja a pihenést a Balaton felfedezésével töltött nap után.

Az apartman klimatizált, parkolás az épület előtt. A Balaton minden évszakban kellemes kikapcsolódást nyújt. A balatonparti történelmi város visszarepít mindenkit a múltba. A gótikus templom és romkert, az ország legszebb barokk kastélya, a Festetics kastély, Balaton-, Baba-, Georgikon, Marcipán, Vadász múzeum pár kilométerre pedig a Bobo Fun Park fedett élménypark a hűvösebb napokon is tartalmas programot kínál.

Nyáron koncertek, nappali-éjszakai hajókirándulások, fesztiválok színesítik a választékot. Sportolók, túrázók, számára is kiváló választás, Országos Kéktúra útvonal a Keszthely- hegységben, 200 km-es Balatoni Bringakörút, triatlon és futóversenyek, vitorlásverseny is vonzóvá teszi a várost.

A környék is bővelkedik látnivalókban: Sümegi-, Szigligeti vár, balatonedericsi Afrika Múzeum, Badacsony, Kis-Balaton, Zobori Élménypark és Termálfürdők: Hévíz Gyógytó / 6 km/, Kehidakustány, Zalakaros.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA24087591


előzőkövetkező