Residence Port Royal Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Töltsön el néhány kellemes napot Keszthely településen a Residence Port Royal vendégeként. A Libás strandtól alig 600 méterre, a keszthelyi városi strandtól pedig kevesebb mint 1 km-re található a Residence Port Royal első emeleti, légkondicionált szálláshelye, mely ingyenes wifivel, erkéllyel és parkosított közös kerttel várja vendégeit.

Az épület tetőteraszán szolár zuhanyok, napozó ágyak várják a napozásra, pihenésre vágyókat, így a vendégeknek lehetősége van élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene menniük. A kiépített part menti sétány idilli helyszínt biztosít a kellemes sétákhoz.

Az apartman 2 hálószobával, 1 fürdőszobával, síkképernyős, műholdas tévével a nappaliban, étkezősarokkal, teljesen felszerelt konyhával, valamint kertre néző terasszal rendelkezik. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni kamerával felügyelt parkolóban leparkolhatja.

A környék népszerű turisztikai célpont, műemlékeiről és múzeumairól is híres. Látnivalói többek között a Festetics-kastély és múzeumai, a keszthelyi Móló és Szigetfürdő és a Helikon Kastélymúzeum. Keszthely szomszédos Hévízzel, így a gyógyfürdő is elérhető közelségben van a látogatók számára.

A legközelebbi reptér a 11 km-re fekvő Hévíz–Balaton repülőtér. Nagy népszerűségnek örvendenek a Keszthelyi hajóállomásról induló Balatoni Hajózási Zrt. sétahajó, gyerekhajó, buli- és rendezvényhajók járatai. Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Keszthely egyik legkedveltebb része.

A Residence Port Royal szeretettel várja Önt és kedves Családját.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23065899


előzőkövetkező