Erkel 19 Apartmanház, 1 apartman 5 férőhely

Szeretettel várjuk önöket új apartmanházunk első apartmanjában, amely 2022 augusztusától fogad vendégeket. Elhelyezkedése Keszthely csendes, a Balaton parttól, kerékpárúttól, Yacht kikötőtől pár utcányira, gyalogosan tíz percre található. A 70 m2-es apartman az első emeleten található, melyre a zárt fedett kocsibeállóba parkolás után a saját, apartmanhoz tartozó kerten keresztül lehet feljutni.

Az apartman 3 hálószobával rendelkezik, mely összesen 5 fő kényelmes elhelyezését biztosítja, igény esetén pótágyazható. Babaágy is rendelkezésre áll. Az amerikai konyhás nappali étkező, kényelmes tágas teret biztosít az összes vendég egy térben történő pihenésére. A konyha jól felszerelt, mosogató gép is a vendégek rendelkezésére áll.

Az apartmanhoz egy nagy, 25 m2-es erkély is tartozik, amely minden szobából kényelmesen megközelíthető, nyugágyakkal és étkező asztallal felszerelt. Az épület összes nyílászáróján redőny, és szúnyogháló biztosítja a kényelmes pihenést. Az apartmanhoz tartozó kertben fedett kiülő, grill, és kétszemélyes napozóágy is a vendégek rendelkezésére áll.

Kerékpárral érkező vendégeink is kényelmes, biztonságos fedett helyen parkolhatnak. Étterem és ABC pár perces sétára, bevásárló központ 8-10 perces távolságra található gyalogosan. Az apartman felszereltsége: Klíma, mosogatógép, smart tv, wifi, ingyenes netflix, termosztáttal szabályozható fűtés, mikro, kávéfőző, vízforraló, benti kinti étkezési lehetőség, terasz és kerti kiülő grillezővel, saját kocsibeálló.

Otp szép kártyát már elfogadunk, a többi szolgáltató intézése folyamatban. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk. Vitorlázás és egyéb vízi programok foglalásában segítünk Legény-és lánybúcsúk nem tarthatók. Háziállat nem hozható. Várjuk önöket szeretettel. Farkas Csaba

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA22046980


előzőkövetkező