NaturExpert Mobilházak, 6 apartman 30 férőhely

A NaturExpert mobil házaknak is otthont adó Balatontourist Füred Kemping egyik legnépszerűbb balatoni kemping, mely Balatonfüred központjától, a Tagore sétánytól 1, 5 km-re található. A Balaton partján található Füred kemping ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt mindazok számára, akik Euróba legnagyobb édesvizű tavánál szeretnék eltölteni vakációjukat.

Számtalan vízi sportolási lehetőség és különböző turisztikai programok közül válogathatnak a nyaralók. Elhelyezkedés: a kemping a tó északi partján fekszik, Tihanytól 5 km-re, Budapesttől 135 km-re. Strand: közvetlen bejárat a saját strandra. Füves területen kialakított strandrész.

Spricc park (2023.07.01-től) Medencék: egy csúszdás gyermek- és egy felnőtt medence várja a pihenni vágyókat, nyugágyakkal a medenceparton. Főszezonban animátorok várják a gyerekeket sokszínű, naponta változó programokkal. A kemping vendégei a játszóteret, kispályás focipályát, röplabdapályát, strandröplabda pályát ingyenesen vehetik igénybe.

Bérelhető teniszpálya, mini golf pálya, pingpongasztal, bicikli, kajak, bója, csónak, szörf felszerelés. Lehetőség van vízisíelésre, vitorlázásra, golfozásra.

A NaturExpert összkomfortos mobil házaiban minden megtalálható, ami egy apartmanban megszokott: fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel, konyha hűtőszekrénnyel, gáztűzhellyel és a főzéshez szükséges teljes felszereléssel (edényekkel, étkészlettel, evőeszközökkel, valamint mikrohullámú sütővel és vízforralóval). Mobil házaink 5 felnőtt elhelyezésre alkalmasak.

Az egyik szobában franciaágy, a másik szobában két egyszemélyes ágy található. A takaró és párna szintén a felszerelés része.(Ágyneműhuzatot és törölközőt vendégeinknek hozniuk kell magukkal, de kölcsönzésre is van lehetőség). Minden mobil ház légkondicionáló berendezéssel (külön térítés ellenében), konnektorokkal és szúnyoghálókkal van felszerelve és a WIFI kapcsolat is elérhető.

Mindegyik mobilházhoz tartozik egy fedett, fából készült terasz kerti bútorokkal (6 fő részére). FONTOS INFORMÁCIÓK: A NATUREXPERT MOBIL HÁZAK NAPI HÁZ BÉRLETI DÍJJAL VEHETŐEK IGÉNYBE, TEHÁT FÜGGETLENÜL A BENNE LAKÓK SZÁMÁTÓL (MAX. 5+1 FŐ) MINDIG AZ APARTMAN ÁRAT VEGYÉK FIGYELEMBE.

A MEGADOTT ÁR/FŐ CSAK TÁJÉKOZTATÁSUL SZOLGÁL. A PÓTÁGY MÉRETE 120 CM X 70 CM.

EGY FALRÓL LEHAJTHATÓ GYERMEK MÉRETŰ ÁGYRÓL VAN SZÓ, (a szálláshelyről feltöltött fotókon látható) TEHÁT A MOBIL HÁZ 6 FELNŐTT ELHELYEZÉSÉRE NEM ALKALMAS. - az érkezéskor 100 € / 30.000.- Ft kauciót kérünk a mobil ház átvételekor, amit az elutazás előtt visszakapnak - a mobil házakat kérjük, kitakarítva és rendbe rakva legyenek szívesek visszaadni, máskülönben 40 € vagy 15000 Ft takarítási költséget levonunk a kaució összegéből - a mobil házakhoz ágynemű huzat, törölköző nem jár.

Bérlésre van lehetőség, ezt a foglaláskor jelezni kell, illetve lehet hozni magukkal otthonról, ebben az esetben természetesen nem kell bérleti díjat fizetni az ágynemű huzatokért. Ágynemű huzat+ lepedő+ törölköző 1 személy részére : 5000 Ft / 12 € - a légkondicionáló térítés ellenében vehető igénybe, melynek díja: 3000 Ft / nap (8 € / nap)

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 30. - szeptember 25.
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
6 apartman, 30 férőhely
NTAK azonosító: EG20006469


előzőkövetkező