Roberta Apartman, 1 apartman 6 férőhely

Önálló magán lakás csendes, nyugodt, hangulatosan kiépített elkerített, biztonsági kamerákkal felszerelt lakóparkban. Földszinti, 20 nm-es eltolható üveggel beépített, bútorozott terasszal, kilátás a Balatonra. Az apartman hajszárítóval és törölközővel is felszerelt.

Az udvarban magánparkoló˙(1 autó részére), 24 órás biztonsági szolgálat, játszótér ütés-csillapító gumi burkolattal, homokozó, gyermekmedence árnyékolóval, úszómedence hidromasszázzsal, napozóágyakkal. A lakás igényesen berendezett, teljesen felszerelt konyha, mosási lehetőség, ágynemű biztosított.

Redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott ablakok. Part 30 méterre, étterem élelmiszerbolt vasútállomás 100 méterre. Különlegessége a lakásnak hogy északi fekvésű, így mindig kellemes a hőmérséklet, és a hálószobában az ágyból csodálhatják a napfelkeltét :) Kiváló hely a pihenésre kikapcsolódásra.

Bulizni vágyó hangoskodó csapatok ne minket válasszanak, a dorbézolás nem megengedett, a szomszédokra való tekintettel. Megértésüket köszönöm. Nyári szezonban érkezéskor kaució fizetése szükséges, amit visszajár távozáskor amennyiben nem szegte meg a házirend szabályzatát.

HÁZIREND: A BEJELENTETT SZÁLLÓVENDÉGEN KÍVÜL, NEM TARTÓZKODHAT MÁS A LAKÁSBAN, LÁTOGATÁS CÉLJÁBÓL SEM. A LAKÁSBAN, A TERASZON, ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ ELŐKERTBEN TILOS A DOHÁNYZÁS, DROGOZÁS, HANGOSKODÁS. TÁVOZÁS ELŐTT KÖTELESSÉGE RENDET RAKNI MAGA UTÁN: ELMOSOGATNI, ÁGYNEMŰT LEHÚZNI, FÜRDŐSZOBAI BADELLÁT KIŰRÍTENI, SZEMETET KIVINNI. )

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19011708


előzőkövetkező