Felhő Vendégház, 5 szoba 16 férőhely

Vendégházunk Keszthely Zámor városrészében, az árnyas, családias hangulatú Libás strandtól negyedórás sétára várja a nyugodt kikapcsolódást keresőket. A környék infrastruktúrája kiváló, számos bolt és szolgáltatás könnyen elérhető. A tágas kerttel rendelkező ház három szinten összesen 16 vendéget tud fogadni.

Minden szoba és apartman légkondicionálóval, síkképernyős tévével felszerelt. A földszinten új építésű, superior apartmanunk két fő részére biztosít kényelmes pihenést, fürdővel, konyhával, hatalmas saját terasszal.

Az emeleten, ahol egy közös konyha is található (fagyasztós hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, főzőlap, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító), három szoba várja a vendégeket: Egy négyágyas családi szoba, a folyosóról nyíló privát fürdővel Egy összesen négy fő befogadására képes, két, különálló háló térrel rendelkező szoba, szinten privát, külső fürdőszobával Továbbá egy két fő elszállásolására alkalmas, saját teraszos, belső fürdővel ellátott szoba.

A tetőtérben egy külön bejáratú, légkondicionált apartmant kínálunk, két hálószobával, fürdővel és jól felszerelt konyhával. A kertben kis játszótér, ping-pong asztal és filagória szolgálja mindenki kikapcsolódását, bográcsozásra, nyársazásra is van lehetőség. A városi csendrendelettel összhangban vendégházunkban a hangoskodás este 10 óra után nem támogatott.

SUP és kerékpár kölcsönzésre is lehetőség van házunknál. A kertben két autó parkolása biztosított, és nagy számú ingyenes parkolóhely található a ház közvetlen szomszédságában. Kérjük, a kertben parkolási igényüket foglaláskor szíveskedjenek előre jelezni. Vendégházunk kutyabarát, kérem, ha kedvencével érkezik, a kutya főbb jellemzőit (életkor, fajta) a megjegyzés rovatban szíveskedjen feltüntetni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 14. - november 1.
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
5 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA21000025


előzőkövetkező