Huszár Vendégház, 6 szoba 16 férőhely

Töltse nálunk szabadságát, pihenjen a város kertövezetében akár egy éjszakát is. Vendégházunk 1995-ben épült a város zöldövezetében, nyugodt környezetben. Gyalogosan kb. 15 percre található a part, és a centrum egyaránt. A két vasútállomás és a buszpályaudvar körülbelül egyforma távolságra van a vendégháztól.

Vendégházunk ZÁRT PARKOLÓVAL rendelkezik. Vendégházunkban 4 kétágyas szoba, amiből kettő erkélyes és pótágyazható és egy 2 szobából álló apartman, amiből az egyik szoba szintén pótágyazható áll a vendégek rendelkezésére. Minden szobában van fürdőszoba, TV, wifi kapcsolat.

Ezen a szinten található egy 30 nm-es étkező is/ mikró, konyhai felszerelések, kávéfőzők/ A házban főzési lehetőség nincs. Valamint a vendégház szobáiban és az étkezőben, a teraszokon tilos a dohányzás.Erre külön kijelölt hely van kialakítva a kertben.

A szuterénban található egy két szobás apartman, ahol 3 fő foglalása esetén, csak az első nagy szobát lehet igénybe venni. 4-5 fő foglalása esetén áll rendelkezésre a hátsó szoba is, tehát az egész apartman. Ezenkívül fürdőszoba, külön wc. és egy kis teakonyha áll a vendégek rendelkezésére.

Az udvarban homokozó, tollaslabda lehetőség, az aktív pihenők részére kerti bútorok, nyugágyak állnak rendelkezésre. NÁLUNK SZÉP KÁRTYÁVAL IS FIZETHET. Csoportot nem, lány, és legény búcsút nem vállalunk. -gyermeket pedig 5, azaz öt éves kortól fogadunk, tarifális áron. Szállás értékesítése szobánként történik.

A szobákat--ha ki vannak takarítva-- már 11 órától is elfoglalhatják a vendégek. Érkezés este 18 óráig, - utána a szállást nem biztosítjuk. Július 01-től szezon végéig, -minimum 4 éjszakától, július 01-ig pedig minimum 2 éj foglalása esetén történik a szobafoglalás. Kisállatot a vendégház területére behozni tilos.

A közös étkezőben főzésre nincs lehetőség. A kertben nincs kialakítva grillezésre alkalmas hely. A vendégház területén tilos a dohányzás, elektromos cigaretta használata, /szoba, terasz, közös étkező/ erre a a kertben kijelölt helyen van lehetőség. Cég nevére nem, csak magánszemélynek tudok számlát adni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: május 10. - szeptember 20.
6 szoba, 16 férőhely
NTAK azonosító: MA19009364


előzőkövetkező