MF Club 218 Prémium Wellness Apartment, 1 apartman 4 férőhely

Élvezd a pihenést az ARANYPARTON a 2.emeleti lakásunkból, melynek erkélyéről csodálatos panoráma tárul elénk a Balatonra. Élvezheted a belváros adta nyüzsgő élet minden rezgését. Pár perc alatt elérhető távolságban van legtöbb étterem, bár, szórakozási lehetőség.

Amennyiben a lakás adta lehetőségeket maximális ki szeretnéd használni, vagy csak relaxálnál, kitűnő választási lehetőség az épületben található wellness részleg, ahol kipihenheted a hétköznapok fáradalmait. Az apartman az épület 2. emeleten helyezkedik el, melynek tágas erkélyéről csodálatos panoráma nyílik a Balatonra.

Az ingatlanban 2 hálószoba, 1 nappali, 1 konyha és egy fürdőszoba lett kialakítva. Tágas apartmanunk, gépesített felszerelt konyhával várja Vendégeit. Az épületben található wellness részleg, melyet vendégeink is használhatnak. Az ingatlanban az ingyenes internet elérés biztosított.

A társasházban közös használatú wellness részleg került kialakításra, amelyet vendégeink is használhatnak. Vendégeink részére 1 db felszíni parkolóhely áll rendelkezésre. A 18 év feletti Vendégek részére Magyarországon idegenforgalmi adó fizetési kötelezettség van, melyet a helyszínen kérnénk készpénzben kifizetni az érkezéskor.

Ennek összege 1, 8 Euro/fő/éj. A társasház wellness részlege a hét napjain 9.00-21.00 között tart nyitva. Kivéve kedden, ezen a napon zárva tart. Nyitvatartási idő: medencék: 9.00-21.00 szaunák: 15.00-21.00 Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a társasház wellness részlege karbantartás miatt február 5-24.

között ZÁRVA tart.

Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23060218


előzőkövetkező