Zsozso Vendégház, 3 szoba 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások Utazzon Fonyód településre egy kellemes nyaralásra és legyen a Zsozso Vendégház Fonyód vendége. Barátságosan berendezett, kényelmes szobában, teljes házban és nyaralóban szállhatnak meg Fonyód településen a vendégház vendégei. A szálláshely zárt parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját.

A szobáknak és a nyaralóknak saját erkélyük vagy teraszuk van, így lesz lehetősége élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene mennie. A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet a szobákban és a nyaralókban működő klíma biztosítja. Ha számítógépét is magával hozná, saját maga is csatlakozhat az internethez, a szobákban ugyanis felár nélkül elérhető vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésére.

A nyaraló 40 m2-es, benne nappali, hálószoba, fürdőszoba, wc, konyha és terasz rendelkezésre áll. A nyaralóhoz saját udvar vagy kert is rendelkezésre áll. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés 3.7 km-re található a Fonyódi kutyás strand, 1.5 km-re a Panoráma strand, 3.6 km-re az A Balaton part leghosszabb mólója, 1.5 km-re a Balatoni strand. Étkezés A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 2 km-re, a legközelebbi élelmiszerbolt 1000 méterre található.

A helyszínen lehetőség van bográcsozásra, grillezésre és szalonnasütésre. Fizetés A szállásadó a foglalás árának kiegyenlítését készpénzzel és átutalással fogadja el. A Zsozso Vendégház Fonyód 50% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 11:00.

Magyarul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. Szallas. hu értékelés A vendégház 28 értékelés alapján 9, 8-as pontszámot és ezzel Kiváló minősítést kapott a Szallas.hu-n.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: EG20011488


előzőkövetkező