Szent Bernadett Apartmanház, 11 apartman 51 férőhely

Szent Bernadett családi apartmanházunk a Balaton egyik legkedveltebb városában Siófokon, az Ezüstparton található, nyugodt, csendes környezetben. A közeli ingyenes strand alacsony vízállásának köszönhetően közkedvelt a kisgyermekes családok körében is. A városközpont, a vasútállomás és a kikötő egy kellemes sétával elérhető.

Az idén elkészült komplexum egész évben várja kedves vendégeit. Vendégeink elégedettsége fontos számunkra Apartmanházunk a tökéletes kivitelezésnek köszönhetően 11, a legújabb design szerint kialakított egységből áll. Igényes asztalos munka, kivételes design, egyedülálló ötlet a Balaton körül.

Légkondícionált lakásaink mindegyike teraszos, 4, illetve 6 ágyasak, melyekben fürdőszoba, hajszárító, LCD TV, hűtőszekrény, teljesen gépesített és felszerelt konyha, illetve Wi-Fi hozzáférés szolgálja a Vendégeink kényelmét. Kisebb vendégeinknek homokozó és mese vár került kialakításra.

A helyszínen privát, ingyenes parkolási lehetőség biztosított. Várjuk minden kikapcsolódni vágyó családos vendégeinket egy új élmény felfedezésére.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
11 apartman, 51 férőhely
NTAK azonosító: EG20013986


előzőkövetkező