Tóth Nyaraló, 2 apartman 7 férőhely

Az apartman Balatonszéplakon található, Balaton déli “fővárosától, Siófok központjától 4, 3 km-re, a Balatontól csupán pár perces sétára fekszik csendes, kertvárosi, családias övezetben. Elhelyezkedése tökéletes pihenési és kikapcsolódási lehetőséget nyújt mind a nyugalomra vágyóknak, mind az aktív pihenés kedvelőinek.

A néhány percre levő Balaton parton sekély víz nyújt biztonságos fürdést a kicsiknek. Apartman házunkban két különálló apartman található, melyek 2+1 illetve 4+1 fő részére alkalmasak. Családok és baráti társaságoknak egyaránt tökéletes választás a környezet jellege miatt.

A kertben grillezési lehetőség biztosított. Vendégeink részére díjmentes parkolást biztosítunk a ház előtt és az udvarban. Az apartman különleges, csalogató fekvésének köszönhetően bicikliseink számára is kitűnő választás lehet, mivel a Balaton körüli kerékpárútba könnyedén be tudnak csatlakozni, megkoronázva az ittlétüket.

Számunkra a biztonság mindenek előtt áll. Minden eszköz rendelkezésre áll a higiéniai protokollok elvégzésére, hogy Vendégeink tökéletesen kikapcsolódhassanak. Néhány percnyire található a zamárdi kalandpark, ami tökéletes kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Balatonszéplak Alsón és Felsőn egyaránt mindenki megtalálhatja a kedvére való fogásokat. Különleges halfogásairól híres Öreg Halász Vendéglő mindössze 2 km-es távolságra van, ahol ínycsiklandó halas, magyaros fogások várják Önöket. A közelben vásárlási lehetőségek is adottak: ABC, dohánybolt, strandcikkek és fagyizók.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - október 1.
2 apartman, 7 férőhely
NTAK azonosító: MA21000400


előzőkövetkező