Nati Apartmanház, 2 apartman 8 férőhely

Különálló apartmanok közös udvarral (medencével) Siófok szívében, közel a Fő térhez (5 perc), Plázshoz (15 perc séta). 2 db egymás mellett épült apartmanokban szállhatnak meg (max.8 fő). A közös udvarban varázslatos a kert, amely hangulatvilágítással és medencével is rendelkezik.

Siófok központjában, de mégis csendes utcájában bármikor élvezheti a szabad levegőt az apartmanok saját teraszain, a kerthelyiségben, de a közelben található strandokon is. ( 1, 2 km fizetős- 1, 5km szabad strand) Az apartmanok maximálisan felszereltek.

A szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A legközelebbi étterem 400 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 400 méterre található.

Fizetés Készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A foglalás sikeres visszaigazolását követően a Nati apartmanház előre kéri a befizetését, 30% foglaló befizetésével. Érkezés, nyitva tartás A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Légkondícionálás
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20011857


előzőkövetkező