Kikötő Sétány Apartman I, 1 apartman 6 férőhely

Szobák, szolgáltatások Köszöntjük a Kikötő Sétány Apartman I. bemutatkozó oldalán, reméljük, hogy az apartman elnyeri tetszését és örömmel fogja utazásához választani. Az apartman egy barátságosan berendezett, kellemes hangulatot biztosító teljes értékű tágas lakással várja a Balatonszemes településen megszállni kívánó vendégeket.

Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshely zárt parkolójában hagyni. Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket, az apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. A Kikötő Sétány Apartman I. által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon és a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Az apartman teraszán egy 5 fős fényterápiás, két fekvő és három ülőhellyel rendelkező jakuzzi áll a vendégek rendelkezésére. A jakuzzi rendelkezésre állása szezonális, azaz 06.01.-08.31. ig van beüzemelve.

De egyéni kérésre szezonon kívül is feltöltjük, rendelkezésre bocsájtjuk melynek beüzemelési plusz költsége: 50.000.- ft. Étkezés A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. 50 méterre található a legközelebbi étterem, 500 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt. Fizetés A foglalást készpénzzel, átutalással és Szép kártyával lesz lehetősége kiegyenlíteni.

A Kikötő Sétány Apartman I. a foglalás sikeres visszaigazolása után előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 16:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. A munkatársak magyarul és angolul tudnak Önnel kommunikálni.

Kaució: Az apartman elfoglalásakor Érkezéskor 150(€) vagy 50.000(Ft) kaució letétele szükséges, mely a szállás elhagyásakor rendeltetésszerű használat esetén, káresemény hiányában illetve az átvételi állapotnak megfelelő, tiszta apartman visszaadásakor, időben történő kiköltözéskor természetesen visszajár.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: EG22049470


előzőkövetkező