Méhecske Vendégház, 4 szoba 8 férőhely

Szobák, szolgáltatások Nyaraljon, kapcsolódjon ki Siófok kertvárosában, legyen utazása idejére a Méhecske Vendégház vendége. Kényelmes, emeleti lakosztályban szállhatnak meg Siófok településen a vendégház vendégei. Hozza el a pihenésre házi kiskedvencét, a Méhecske Vendégház őt is fogadja.

A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni zárt parkolóban leparkolhatja. A lakosztály saját teraszos vagy erkélyes, nagy udvarral és kiülési lehetőséégel, ahol Ön is könnyedén élvezheti a szabad levegőt.

A Méhecske Vendégház által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 300 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 300 méterre található.

A helyszínen bográcsozási, grillezési és tárcsán sütés-főzési lehetőség rendelkezésre áll. Fizetés A szállásadó készpénzes fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére. A Méhecske Vendégház a foglalás sikeres visszaigazolása után előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 16:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

Magyarul és németül tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21002620


előzőkövetkező