Kis Öböl Apartman, 2 apartman 8 férőhely

Nyaralónk a vízparti út mellett található egy nyugodt csendes utcában. Családi üdülőnk emeletén 2 db egymástól teljesen független apartmant kínálunk vendégeinknek. A 4 fős (2 külön hálóterű) apartmanjainkban franciaágyas hálószoba, nappali+konyha, fürdőszoba+wc található.

Nagy emeleti teraszunkon asztalok, székek, napozóágyak vannak. Balatonszemes e nádas, vadregényes, természetes szakaszán 20 méterre nyaralónktól egy homokos partú, ápolt gyepes fürdőhely van, amit többnyire csak a szomszédos utcák nyaralóházai használnak. Strandunkon homokos strandröplabda pálya és gyermek játszótér is található hintával, mászókával, homkozóval.

A szomszéd üdülőben bisztró, étterem igénybe vehető és sup, bicikli kölcsönözhető. 10-15 perc sétára vagyunk a szép szemesi kikötőtől, szabadstrandtól, a központban levő sok étteremtől és kisboltoktól. Vendégeink autójukkal az udvarban parkolhatnak. A kertben grillezésre, bográcsozásra, szalonnasütésre alkalmas tűzhelyet alakítottunk ki.

A vendégeinket kérjük, hogy a faszenet, fát ehhez biztosítani sziveskedjenek. Gondozott kertünk ősfái a házat szinte egész nap árnyékolják. Szeretettel várunk balatonparti pihenésre párokat, kis és nagycsaládokat, baráti társaságokat május elejétől szeptember végéig.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: EG20010903


előzőkövetkező