Nyaraló Centrum, 14 szoba 49 férőhely

A Hotel OTP Balatonszemeshez tartozó Nyaraló Centrum 1 hektáron terül el. Jelenleg 3 épületben 49 főt tudunk elszállásolni egyidőben. A szállásoknál minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A szobákban 90 200 cm-es szállodai matracok és ágyak kerültek elhelyezésre, minden szobában nagyképernyős TV, kis méretű hűtőszekrény, pipere asztal, szekrény és szék is van.

A Nyaraló Centrumhoz tartozó parkoló nem zárt és nem őrzött, de kamerával megfigyelt. Vendégeink a Hotel OTP Balatonszemes recepcióján tudnak bejelentkezni. A Nyaraló Centrumban megszállók a szálloda szinte miden szolgáltatását igénybe vehetik. Kategóriánként csak egyes szobákhoz tartozik erkély vagy terasz.

A Nyaraló Centrum mögötti területen 3 db streetball pálya, 1 db szabvány méretű kosárlabdapálya, 1 db szabvány méretű teniszpálya és 1 db kb. 20 m 30 m-es lekerített zöldterület, melyen szalonna sütő található. A pályák használata a nálunk megszállók részére díjtalan.

A Balaton parttól mindössze 50 méterre elterülő épületkomplexumban évek óta rendeznek meg csapatépítőket, tánctáborokat, edzőtáborokat és konferenciákat is., az idei évtől pedig egyéni vendégek is igénybe vehetik. Minden igénynek megfelelő szolgáltatást biztosítunk a hozzánk érkezőknek.

A szálláshoz reggeli és vacsora is kérhető, mely a Hotel OTP Balatonszemes éttermében svédasztalos kereteken belül fogyasztható. A szállás környékén minden strand szabadstrand, mindössze 2 perc sétára találhatóak.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Saját étterem
Macska, kutya bevihető (fizetős)
14 szoba, 49 férőhely
NTAK azonosító: EG22043812


előzőkövetkező