Diófa Vendégház, 1 apartman 6 férőhely

A siófoki Aranypart strandjától 900, a központtól 500 méterre található vendégház családi házas környezetben kerthasználattal, napozási-grillezési - bográcsozási lehetőséggel, valamint kerti pihenősarokkal, ingyenes wifi-vel, kényelmes, tágas, háromszobás, két fürdőszobás 6 fős légkondicionált emeleti teljesen elszeparált apartmannal várja pihenésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeit.

A lakóház felső szintje terasszal, valamint a kert csak a vendégé. A szálláshelyet elsősorban családoknak, olyan baráti társaságoknak ajánljuk, akiknek fontos a nyugodt, gondtalan pihenés. Minden esetben csak egy családnak, illetve baráti társaságnak kiadó. Bulizásra, leány-, legénybúcsúra nem foglalható.

A helyszínen, zárt udvarban ingyenes magánparkoló vehető igénybe 3 gépkocsi számára. Az emeleten található 80 négyzetméteres lakótérben főzőlappal, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, kombinált hűtőszekrénnyel felszerelt konyha, kényelmes tágas étkező, és nappali (TV-vel) áll rendelkezésre.

Egy fürdőkádas és egy zuhanyzós fürdőszoba - mindkettőben toalett - áll rendelkezésre. Hajszárítót és vasaláshoz szükséges eszközöket is biztosítunk. A három szoba közül kettő erkélyes. SZÉP kártya elfogadóhely.(OTP, MKB, K&H) A népszerű látnivalók közül a Jókai park, a Kálmán Imre emlékház, az Ásványmúzeum, a víztorony és a siófoki kikötő kb.egy kilométeres körzeten belül található.

Legközelebbi éttermek: - Aranyszarvas étterem – 100 méter - Amigo Étterem – Pizzéria – 300 méter Bevásárlási lehetőség: TESCO Express – 200 méter Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket június 1- től szeptember 15-ig.

Ingyenes parkolás
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 17.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA21000439


előzőkövetkező